måndag 17 november 2014

Vecka 47

Tiden bar springer iväg just nu. Nästa vecka ses vi på utvecklingssamtal. Det blir inga omdömen den här gången men jag kommer naturligtvis ge er en bild av ert barns utvecklingen ändå. Barnen ska ju som vanligt hålla i samtalet och en av veckans läxor är att förbereda sig inför detta.

Nu borde alla ha fått en tid för samtal. De som har varit sjuka idag, måndag, har fått/ kommer få sin tid skickad via mail. Om tiden man fått inte passar av någon anledning (saker kan ju dyka upp) kontakta mig så snart som möjligt så försöker vi hitta en ny tid.

Idag har vi delat ut nya hemliga kompisar. Vi har också satt upp två nya mål i klassen utifrån barnens egna tankar om att vara en god klasskamrat. Dessa är;


  • Att inte säga taskiga kommentarer till varandra
  • Att inte lämna någon ensam på rasten
Idag har vi haft gemensam aktivitet på rasten där alla i klassen var med och lekte tjuv och polis. Det blev en lyckad stund!

Det var kul att så många var med och kämpade tappert i SN-cupen. Det var inga toppresultat men kul hade det ändå varit. Tack till Mika och Charles för ert engagemang!

Så här ser veckan ut med läxor och aktiviteter:

Tisdag: utdelning av samtliga läxor
Onsdag: idrott direkt på morgonen 8.10 istället för eftermiddagstiden.
Torsdag: Engelska- repetition av verbet be i presens och preteritum, no-läxa syror och baser. Återkommer med sidhänvisningar
Fredag: Förberedelserna inför utvecklingssamtalen ska vara klara.

Kommande aktiviteter:

3/12  Friidrottsdag på Rosvalla (mer info kommer)

12/12 ska vi ha klassdisco. Det finns en hel del att fixa med så frivilliga föräldrar mottages tacksamt!

Ha en bra vecka!

/Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar